miss u

Jag saknar att kunna prata med dej. Men jag saknar inte det vi hade lr vad man nu ska säga.. Jag saknar känslan av att alltid veta vad jag ska göra, jag kanske behöver en överbeskyddande äkta jävel vid min sida ? Jag märkte inte hur bra jag mådde förut förrän jag stog i skiten. Jag vill vara din vän. Inte någonting annat. Men det kanske är för mkt, just nu iaf. För jag vet inte om jag kan lita på dej mer, efter allt. Men du sa förlåt och jag förlät dej nästan. Jag sa förlåt och du förlät mej inte. Du hatar mej mer nu än innan va ? Men jag vet inte vad jag ska säga mer, ingenting hjälper. Nu har jag gjort det jag kan.
'
Men jag går på "tiden läker alla sår", det borde funka i det här fallet. Det är inte så mkt att fixa egentligen, det är bara frågan om hur mkt folk kan glömma bort. Hur mkt skitsnack om mej alla faktiskt tror på. Men allt löser sej, jag fick bevis idag ;)
'
Jag skriver rätt mkt texter, jag vet. Men jag vet precis vad jag ska skriva, och det är när jag vet vad jag pratar om det är roligt att läsa. Mkt bättre än om jag bara skulle skriva om vad jag har gjort idag.
'
tove isaksson, london (ofixad)

Kommentarer
Postat av: Emmaberggren!

MED EMMA BERGGRENS SKJORTA! TOVE DETTA ÄR JU HEMSKT DU MÅSTE DU GÖRA ETT INLÄGG OM ATT DET VAR MIN SKJORTA! :oFinns här vännen <33

2009-11-17 @ 17:03:33
URL: http://berggrenemma.blogg.se/
Postat av: Karin

Hilda var ju ändå snyggast i bakrunden:b Pjamas å allt... XD

2009-11-18 @ 10:53:27
URL: http://hildakarin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0